Update!

U was al gewaarschuwd: het volgende bericht kon even op zich laten wachten. Daar was niks aan gelogen, want inmiddels zijn we bijna een maand verder. Hoog tijd voor een update dus.

Inmiddels is mijn huis voorzien van internet, verlichting (zo’n beetje dan, douchen gebeurt nog steeds in het donker) en verschillende personal touches: een gouden wc, familiefoto’s in de vensterbank en blote vrouwen aan de muur. In de tussentijd ook nog ziekjes geweest, én nog een weekje Berlijn onveilig gemaakt. Op die manier vliegen de weken voorbij.

‘Hey Anne, en dat archief dan?’ Geen zorgen, het archief wordt niet vergeten. Het was – en is – nog even zoeken hoe de digitaliseringsslag te maken. Afgelopen donderdag heb ik scaninstructies gekregen van Jan Dirk en heb ik een beginnetje gemaakt met het digitaliseren van de flyers. Aangezien de flyers allemaal verschillende formaten hebben en de scanner dat niet zo goed kan volgen, moet dit handmatig gebeuren. Ook de volgende stap, het bijsnijden van de scans, gaat per stuk. Leve het handwerk!

Ergens in mijn achterhoofd roeren zich al stemmetjes die zich afvragen hoe die grote posters straks onder de A3-scanner gaan passen, maar dat zijn zorgen voor later. Eerst de flyers. Stap voor stap. En deze stap mogen jullie even zelf visualiseren, want deze week geen beeldmateriaal om de boel te illustreren. Maar ik vermoed dat mijn lezers weten hoe een scanapparaat eruit ziet 🙂

 

Advertenties

Een gedachte over “Update!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: