Posters op volgorde

Het is nog even een verrassing wanneer deze blog online komt, ook voor mijzelf, omdat ik in mijn nieuwe stulpje nog geen internet heb. Adverterend met ‘eenvoudig zelf te installeren’, moet er in mijn geval helaas toch een monteur aan te pas komen. Ten tijde van het schrijven van dit stukje is het zaterdagochtend, schijnt het zonnetje naar binnen en leg ik de laatste hand aan het invoeren van de flyers en posters.

2018-09-29 12.54.09

Deze week druk geweest met het chronologiseren van de posters en het invoeren van de posters + flyers van 2012 tot nu. Voor dat eerste was zo’n beetje ieder hoekje van het archief nodig om de posters uit te kunnen leggen (zie volgende foto). Het laatste ging een stuk vlotter omdat het materiaal vanaf 2012 in mappen wordt bewaard, enigszins in chronologische volgorde – hoezee.

2018-09-25 11.54.07

De laatste twee mappen niet aan toegekomen, dus die gingen mee naar huis. Wat moet een mens ook anders in het weekend, zonder interwebz. Dus qua posters en flyers is de archieflijst helemaal up to date. Voor nu dan, want Extrapool zit natuurlijk nooit stil. Zo’n laatste slag moet ook nog worden geslagen bij de uitgaven, en dan begint het zowaar ergens op te lijken allemaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: