Flyers op volgorde

Vorige week geen blog! ‘Was je nou ALWEER op vakantie, Anne?’ Neen. Al voelt het wel een beetje als binnenshuis kamperen; ik ben aan het verhuizen. Het contrast kon bijna niet groter, van -1 naar +16. Inclusief fabuleus uitzicht. Tussen het gesleep met spullen, het afwerken van lijstjes en strakke planningen, is de blog er even bij in geschoten.

2018-09-13 12.32.25-3

Maar niet getreurd, dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik heb stilgezeten. Inmiddels zijn ook de flyers gechronologiseerd. Dat ging een stuk sneller dan het chronologiseren van de uitgaven, alhoewel het misschien toch niet zo handig was om alle flyers van de jaren 90 op één hoop te gooien. Dat zorgde voor een zeer kleurig excel-bestand.

Schermafbeelding 2018-09-18 om 13.23.38

Eenmaal gechronologiseerd was het een kwestie van splitsen. Dat ging zeer vlot. ‘Klaar met de flyers dus?’, hoor ik u vragen. Neen. Deze week namelijk ook de flyers van 2013 t/m 2016 opgesnord in het kantoor van Extrapool (ja ja, het archief bevindt zich ook op kantoor), wat betekent dat het flyer-hoofdstuk nog niet helemaal afgesloten kan worden. Gelukkig liggen deze flyers al enigszins op chronologische volgorde, daar wordt de archivaris in mij toch wel blij van.

2018-09-20 09.30.17

Advertenties

Een gedachte over “Flyers op volgorde

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: