Sjiek de friemel

Kan niet anders zeggen: ziet er toch zeer schön uit, zo in die officiële dozen. Door de matige kwaliteit van mijn camera kunt u het wellicht niet goed zien, maar elke doos is voorzien van nummers, en die nummers corresponderen met de nummers van de archieflijst. Zo tover je het gewenste item in een handomdraai uit de kast. Het klinkt niet alleen leuk maar het werkt ook echt.

IMG_1598

De grotere uitgaven worden apart in een grotere doos bewaard, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten. (Voor de oplettende kijker wel te zien op onderstaande foto.) De eerste 10 dozen waren binnen no time gevuld, dus inmiddels ben ik alweer een nieuwe voorraad gaan ophalen bij het RAN. Ongeveer twee derde van de uitgaven zijn nu gechronologiseerd, gaat toch iets meer tijd in zitten dan ik had gedacht. Zeker omdat ik al doende erachter kwam dat een andere nummering toch handiger was en dus weer opnieuw kon beginnen.

IMG_1599

Maar nog maar één derde te gaan dus. Zit stiekem alweer met m’n hoofd bij de volgende stap, dan gaat de focus terug op de flyers en posters. Eerst kijken of er nog dubbelgangers van de eenlingen te vinden zijn in de verzameling van Alfred, en dan kunnen de posters en flyers ook gesplitst worden in twee archieven. Ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: