Een nieuw kolommetje

Zongebruind dook ik deze week weer het archief in. De week begon met een bezoek van Ivana, die kwam kijken wat het archief te bieden heeft voor haar documentaire over Knust & Extrapool. Helaas kent het fotomateriaal ook voor mij nog veel geheimen, maar ze heeft het een en ander vastgelegd, als beeldmateriaal voor haar presentatie. Hopelijk lukt het om de financiering rond te krijgen voor dit mooie project!

Verder begon ik deze week met het aanleggen van twee archieven. Een versie voor het RAN, en een versie die in Extrapool blijft. De meeste eenlingen komen in het archief van het RAN terecht, enkele zeldzame exemplaren zullen echter in Extrapool blijven. Deze eenlingen heb ik deze week ingevoerd op de archieflijst. Wat resulteerde een een nieuw kolommetje in de archieflijst: de vindplaats.

nieuwkolommetje2

De vindplaats is te vinden in kolom H. ‘R + E’ = in beide archieven, ‘R’ = RAN en ‘E’ = … *verrassing* Extrapool. En hoe nu verder? Ik was al bijna het archief gaan splitsen in twee archieven, maar toen stak ik een stokje voor mezelf. Dat zou namelijk betekenen dat ik de hele bups twee keer zou moeten chronologiseren. Beter eerst chronologiseren, dan pas splitsen. Dus, ik weet wat me te doen staat volgende week.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: