De tussenstand

Vorige week geen update. Ik was er wel, maar de vierdaagse was er ook. En toegegeven: ik had gewoon even geen zin in een stukje schrijven. Heb je soms. Terwijl de binnenstad nog steeds naar pis, kots en bier stinkt – aangezien de regenmachines defect lijken te zijn – ging het normale leven deze week gewoon weer verder. Tijd voor een opruiming!

week25

Wat een keertje oud papier aan de weg zetten al niet kan doen. Ook was het deze week tijd voor een stukje reflectie; ik ben nu namelijk bijna een halfjaar aan de gang. Wat zijn we hiermee opgeschoten en belangrijker, wat zijn de prioriteiten vanaf nu? Alle dozen zijn inmiddels doorgespit, helaas nog wel verschillende eenlingen. Binnenkort zal er een lijst verschijnen van gezochte items, dus stay tuned. Wie weet heb jij nog wel een gezocht item ergens liggen! En daarna kan het chronologiseren en fotograferen beginnen, een nieuwe fase in het archiveren.

Volgende week helaas wederom geen blog. Deze archivaris gaat een midweekje uitwaaien op Vlieland. Geen verkeerd vooruitzicht, met deze temperaturen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: